Awakened Mind Training

Het trainen van andere bewustzijnsstaten

Awakened Mind Training

Het trainen van andere bewustzijnsstaten

Wil jij graag

 • Meer focus en efficiency bij alles wat je doet

 • Meer creativiteit

 • Meer ontspanning en goede nachtrust

 • Betere samenwerking tussen lichaam en geest

 • Per saldo een beter leven

 • Inzicht in de huidige situatie

 • Gewenste bewustzijnspatronen creëren

 • Het lichaam laten leren (biofeedback)

 • Mind & Body Mastery

 • Reductie van ongewenste stress

 • Het zelfgenezend vermogen van je lichaam activeren

 • Je intuïtie beter inzetten

 • Groter concentratievermogen

Kies dan voor:

Awakened Mind (Consciousness) training is een combinatie van Spiritualiteit, Wetenschap en Bio-feedback.

Awakened Mind Training is een vorm van begeleiding (een methode) die erop gericht is je bewustzijnsstaat te ontwikkelen. De meeste mensen beginnen in een ‘normale waaktoestand’ en ontwikkelen dan naar een staat die heet: “Awakened Mind”. Deze methode richt zich op het ontwikkelen van het hersengolf-patroon.

Kies dan voor:

Awakened Mind (Consciousness) training is een combinatie van Spiritualiteit, Wetenschap en Bio-feedback.

Awakened Mind Training is een vorm van begeleiding (een methode) die erop gericht is je bewustzijnsstaat te ontwikkelen. De meeste mensen beginnen in een ‘normale waaktoestand’ en ontwikkelen dan naar een staat die heet: “Awakened Mind”. Deze methode richt zich op het ontwikkelen van het hersengolf-patroon.

Wat is de Awakened Mind staat?

In de Awakened Mind staat heb je direct toegang tot je onderbewuste, creativiteit en je intuïtie. Je bereikt deze staat met speciale oefeningen, meditatie & visualisatietechnieken en het trainen van je lichaam. Weet je eenmaal hoe je in deze Awakened Mind staat komt, en hoe dat voelt, dan is het makkelijker om daar sneller en vaker te komen.

De Awakened Mind staat is een hogere bewustzijnsstaat. Maar met deze vorm van training kun je ook de diepere staten trainen. Voorbeelden van diepere bewustzijnsstaten zijn: de Meditatieve staat, Trance, Channeling etc.

Door middel van de speciale EEG kunnen we precies zien hoe ver je bent in je ontwikkeling en wat de volgende stap is. Alle genoemde staten hebben namelijk specifieke hersengolf-patronen die te trainen zijn.

Individuele Awakened Mind training is interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in bewustzijnsontwikkeling. Maar zeker als je beroepsmatig bezig bent met creativiteit, bewustzijnsontwikkeling of je intuïtie.

Wat de Awakened Mind Methode uniek maakt:

 • Wereldwijd rapporteren cliënten een beter leven te ervaren na de inzet van deze vorm van biofeedback.

 • Door de EEG worden de hersengolven zichtbaar. De patronen met de uitleg geven een dieper inzicht in de bewustzijnstoestand.

 • Meester over lichaam en geest. Via de geest kan het lichaam worden gemanipuleerd en omgekeerd.

Het trainen van je hersengolven

Het trainen van je hersengolven wordt brainwave training genoemd. Hersengolven kun je op verschillende manieren positief beïnvloeden. Met, maar zeker ook zonder EEG. Brainwave training maakt namelijk gebruik van het zelflerende vermogen van de hersenen.

De Awakened Mind Methode is een vorm van brainwave training en maakt gebruik van technieken die je gewoon thuis kunt trainen zonder EEG.

Maar waarom staat er dan EEG?

Op welke wijze wordt hier dan gebruik van gemaakt?

Met speciale computertechnologie en software kan je hersengolf-patroon via een EEG-meting zichtbaar worden gemaakt. Dit fungeert dan als het ware als ‘spiegel’ voor je mentale staat. Zo kun je zien waar je bent in je ontwikkeling en wat je volgende stap is. Heel handig.

Meer informatie over EEG, brainwave training en de achtergrond van de Awakened Mind Methode vind je trouwens ook op de FAQ pagina.

Praktische toepassingen van AM training

SELF DEVELOPMENT

Veel mensen gebruiken het voor persoonlijke ontwikkeling, om stress te verminderen en prestaties te verbeteren in specifieke omstandigheden. Maar het kan ook worden gebruikt als mentale begeleiding naar meditatieve en spirituele bewustzijnstoestanden zoals de Awakened Mind.

Dit wordt Self Development Training genoemd.

PEAK PERFORMANCE

Het trainen van de hersengolven (ofwel brainwave training) met de Awakened Mind Methode wordt tegenwoordig op verschillende manieren ingezet om prestaties te verbeteren o.a. bij topsport. Maar ook chirurgen gebruiken het bijvoorbeeld om hun concentratie te bevorderen.

Dit wordt Peak Performance Training genoemd.

BUSINESS PERFORMANCE

Managers en Corporate Executives gebruiken het om hun emotionele intelligentie te vergroten. Op deze wijze verbeteren leiderschapskwaliteiten en time management.

Dit wordt Business Performance Training genoemd.

Maar misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar:

⟩ Je staat van bewustzijn?

⟩ Of je wel in een meditatieve staat bent als je mediteert?

⟩ Waarom je af en toe in slaap valt als je als Medium of Sjamaan ‘zit voor Trance’?

⟩ Wat je volgende stap is in je ontwikkeling en hoe die te nemen?

⟩ Hoe zelf-healing werkt?

Alle individuele AM training begint
met het maken van een profiel

Je ziet dan het patroon van jouw bewustzijnsstaat

 • Verschillende bewustzijnsstaten

  Bij het maken van een profiel leer je als eerste wat de kenmerken zijn van de verschillende bewustzijnsstaten. Dat klinkt misschien wat technisch en abstract, maar dat valt reuze mee.

 • FILMPJE

  Tijdens de sessie wordt er een soort filmpje gemaakt van je hersengolfpatroon. Afhankelijk van wat je wilt trainen of waar je voor komt, kan er specifiek op bepaalde zaken worden gemeten.

 • Analyse

  Het filmpje laat dus het patroon van jouw bewustzijnsstaat zien. Dat ga je na de meting terugkijken. Bij iedereen geeft dit onderdeel zeer veel inzicht. Je weet naar aanleiding van de uitleg dus ook gelijk waar je zit en wat de volgende stap is in je ontwikkeling.

 • Advies

  Na het bespreken van het filmpje krijg je mondeling op maat advies. Daarna besluit je zelf of je wil gaan trainen. Dus ook als je alleen maar nieuwsgierig bent naar je eigen bewustzijnsstaat kun je een eerste sessie met profiel boeken.

 • Vervolgtraining

  Een vervolg kan zijn dat je besluit te gaan trainen. Een training volg je in losse lessen die je zelf online boekt. Hoeveel lessen je nodig hebt, is afhankelijk van je doel.

Awakened Mind Trauma-verwerking

Het creëren van toegang tot je onderbewuste

Awakened Mind Trauma-verwerking

Het creëren van toegang tot je onderbewuste

AM Methode
specifiek voor traumaverwerking

In een healingssessie wordt je naar je onderbewuste geleid en daar heb jij de kans om zaken op te lossen. Dat kun je helaas niet alleen. De meeste mensen komen namelijk nooit zelf bij hun trauma’s. Als je je Mind voorstelt als een ijsberg is het onderbewuste en onbewuste deel van je Mind het onderste van de ijsberg. Slechts 5% is de bovenkant en dus bewust. De rest zit dus in het onderbewuste en onbewuste. Dat is 95% van je Mind!

In je onderbewuste wordt alles opgeslagen. Je langetermijngeheugen maakt gebruik van je onderbewuste en ook als je droomt is je onderbewuste actief. Omdat je daar alles opslaat, zitten daar ook de emoties en herinneringen die zijn verbonden met trauma’s. Je kunt op bewust niveau van alles verwerken en ook snappen waarom zaken zijn gelopen zoals ze zijn gelopen maar tegelijk op onderbewust en onbewust niveau nog altijd zaken vasthouden.

Door de Awakened Mind Methode te combineren met andere simpele technieken kun je in jouw onderbewuste eindelijk zaken gaan loslaten.

Wat anderen zeggen

Over Suzanne Tempel

“Suzanne has got something that makes you trust her right away. I have never found a more direct and powerful method than hers, and I am saying that after having experienced many different therapies! I unfortunately live far away from her, but it will not prevent me from going back to her. Once you have found something that works so well, it is a real treasure.”

Thipphavanh Deovan, Valbonne (France)Therapist (Shiatsu, Energy Psychology, Singing bowls)

“Suzanne has the ability to put you at ease and in confidence so as to put you deep into your subconscious. In 2-3 sessions we worked effectively past traumas and she gave me the tools to continue at home. She works with kindness and does not “push for more”. As she works together with her spiritual team she knows/feels how far and with which rhythm to proceed.”

Barbara, BelgiumAwakened Mind EEG profiel

“Wat voor mij een groot verschil maakt bij Suzanne Tempel haar aanpak bij traumatherapie op onbewust niveau is dat zij geen labels noch namen van personen kleeft op de trauma’s die langs komen en verwerkt worden. Dit houdt het hele proces zuiver en voelt heel vrij nadien. Ze is een heel professionele begeleider, bij wie ik alle vertrouwen heb.”

Lutgart, BelgiëTrauma & Healing Sessie

“Bij Suzanne heb ik nu al een ruim aantal sessies AM training gevolgd en ik merk echt een behoorlijk verschil met hoe ik begon, zoals veel minder stress en veel meer bewust van hinderende denkpatronen.  Suzanne begeleidt je door de moeilijke stukken heen, vol met respect en zonder oordeel. Haar uitleg vind ik helder en de oefeningen heel doeltreffend en praktisch zodat ik ze ook thuis kan doen.”

Emily Lucas. NederlandAwakened Mind Training

“Dank voor de afgelopen EEG sessie. Het heeft me inzicht gebracht en bevestiging van mijn verlangen (en noodzaak) tot support, waar de focus m.b.t. mijn binnenwereld te leggen. Juist omdat daar zoveel te ervaren is.”

Alet. NederlandAwakened Mind EEG profiel

One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious.

– C.G. JUNG

Een prachtige quote van Jung. En zo is het precies. Als je wil groeien in je bewustzijn dan zul je toegang moeten krijgen tot je onderbewuste. Datgene waar je normaal gesproken geen toegang toe hebt.

In de AM training leer je hoe je kunt groeien van een normale waaktoestand (waarbij je geen toegang hebt tot je onderbewuste) naar een staat van Awakened Mind. In deze staat heb je volledig toegang, ben je intuïtief, creatief en heb je een helderwetendheid die Yogi en Lama’s ook laten zien.

Maak een afspraak

Heb je alles gelezen en ben je net zo enthousiast als alle anderen die je voor zijn gegaan? Boek dan gelijk een profiel:

 • TARIEVEN

  Wil je weten wat de tarieven zijn voor de losse lessen, een healing sessie of het profiel?

  KLIK DAN HIER

 • VRAGEN

  Heb je nog vragen of twijfel je of dit wel geschikt is voor jouw specifieke vraag of doel? Neem dan contact op via WhatsApp of E-mail d.m.v. de groene knop rechts-onderin op deze pagina.

Newsletter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Contact me
whatsapp
email