Awakened Mind Consciousness

Individuele training

Ben je nieuwsgierig naar:

 • Je staat van bewustzijn?
 • Of je wel in een meditatieve staat bent als je mediteert?
 • Waarom je af en toe in slaap valt als je zit voor Trance?
 • Wat je volgende stap is in je ontwikkeling en hoe die te nemen?

Of wil je je bewustzijn ontwikkelen en je intuïtie vergroten? Leren hoe zelf-heling werkt? Of wil je intuïtiever leren je business te runnen en besluiten te nemen?

Heb je een overtuiging waar je niet van af komt? Een angst of stress die je belemmert? En wil je nu eindelijk wel eens af van alles wat je onbewust tegenhoudt echt gelukkig te zijn?

Kies dan voor:

Awakened Mind Training

of

Awakened Mind Traumaverwerking

Awakened Mind Training

De training volg je in losse lessen die je zelf online boekt. Hoeveel lessen je nodig hebt, is natuurlijk helemaal afhankelijk van je doel.

Alle individuele training begint met het maken van een profiel. Dat is een EEG bewustzijnsprofiel van je hersengolven. Afhankelijk van wat je wilt trainen of waar je voor komt, kunnen we specifiek op bepaalde zaken meten. Tijdens de sessie wordt er een soort filmpje gemaakt en leg ik uit welke bewustzijnsstaten er zijn. Natuurlijk leg ik ook uit wat de kenmerken zijn van de verschillende staten. Dat klinkt misschien wat technisch en abstract, maar dat valt reuze mee.

Na het maken van het filmpje gaan we dat samen terug kijken. Bij iedereen geeft dit onderdeel zeer veel inzicht. Veelal weten mensen naar aanleiding van mijn uitleg (die ik vooraf geef) ook gelijk waar ze zitten en wat de volgende stap voor hen is. Hoe ze dat trainen natuurlijk niet maar daar kan ik dus mee helpen. Na het maken van het profiel krijg je mondeling een op-maat-advies. En daarna besluit je zelf of je door wil gaan. Dus ook als je alleen maar nieuwsgierig bent naar je eigen bewustzijnsstaat kun je een eerste sessie met profiel boeken.

AM Methode specifiek voor traumaverwerking

In een healingssessie begeleid ik je naar je onderbewuste en daar heb jij de kans om zaken op te lossen. Dat kun je helaas niet alleen. De meeste mensen komen namelijk nooit zelf bij hun trauma’s.

In je onderbewuste wordt alles opgeslagen. Je langetermijngeheugen maakt gebruik van je onderbewuste en ook als je droomt is je onderbewuste actief. Als je je Mind voorstelt als een ijsberg is je onderbewuste en onbewuste deel van je Mind het onderste van de ijsberg. Slechts 5% is bewust. De rest zit dus in het onderbewuste en onbewuste.

Omdat je daar alles opslaat zitten daar ook de emoties en herinneringen en dus ook de trauma’s. Je kunt op bewust niveau van alles verwerken en snappen waarom zaken zijn gelopen zoals ze zijn gelopen maar tegelijk op onderbewust en onbewust niveau nog altijd zaken vasthouden. Door de Awakened Mind Methode te combineren met andere simpele technieken kunnen we in het onderbewuste zaken gaan loslaten.

Het is nooit te laat om een gelukkige jeugd te hebben ” C.Jung

Maak een afspraak

Heb je alles gelezen en ben je net zo enthousiast als alle anderen die je voor zijn gegaan? Boek dan gelijk een profiel:

 • TARIEVEN

  Wil je weten wat de tarieven zijn voor de losse lessen, een healing sessie of het profiel?

  KLIK DAN HIER

 • VRAGEN

  Heb je nog vragen of twijfel je of dit wel geschikt is voor jouw specifieke vraag of doel? Neem dan contact op via WhatsApp of E-mail d.m.v. de groene knop rechts-onderin op deze pagina.

Newsletter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Contact me
whatsapp
email