Awaking Mediumship Method™ 

Online Jaartraining

Awaking Mediumship Method

Online Jaartraining

Mijn ervaring

Ik heb er weinig ruchtbaarheid aan gegeven maar begin 2020 (eind februari) werd ik als Trainee Tutor toegelaten op het wereldberoemde Arthur Findlay College (AFC) in de UK. Toen ik terug kwam van mijn toelating begonnen helaas de Corona perikelen.

Een dergelijke toelating is best ‘een dingetje’ om het maar even populair te zeggen.

Als eerste moet je worden gevraagd voor de toelatingsweek. Niet iedereen kan zomaar docent worden op de College en de toelatingsweek is dan ook alleen toegankelijk op uitnodiging. Tijdens deze zeer strenge en intensieve toelatingsweek vallen bovendien mediums vaak alsnog af. Maar je kan überhaupt pas worden gevraagd als je een hele studie achter de rug hebt, je docenten certificaat hebt en hebt bewezen (meerdere keren) dat je als medium bepaalde kwaliteiten bezit. Kortom, toegelaten worden als Trainee Tutor gebeurt niet zo maar. En nog ben ik er niet. Ik heb nog twee jaar praktische stage als docent te gaan.  But I made it so far!

Was ik van nature een exceptioneel goed medium?

Nee hoor! Als kind had ik geen mediamieke ervaringen. Mijn ervaringen waren eerder mystiek te noemen. Ook heb ik nog nooit spirits objectief waargenomen. Dat geldt overigens voor heel veel mediums. Meer dan je denkt. Toen ik rond mijn veertigste met mediumschap aan de slag ging had ik nog nooit contact gehad met een spirit. Niet bewust in iedergeval. Ik profileerde mij niet als medium binnen de Nederlandse kringen. Ik kreeg dan ook zelden of nooit uitnodigingen om te oefenen of te demonstreren. Kortom, ‘de meters’ die je zogenaamd zou moeten maken als medium om vooruit te komen die heb ik ook nooit gemaakt. Toch ging mijn mediumschap ineens met sprongen vooruit. Zelfs zodanig dat ik werd uitgenodigd om de toelating te doen.

Wat maakte het verschil voor mij?

Heel simpel, ik ontdekte een paar jaar geleden hoe ik mijn kennis (als Awakened Mind Trainer) en de resultaten uit een driejarig onderzoek dat ik deed, kon inzetten voor mijn eigen Mediumschapsontwikkeling.

Wat is de Awaking Mediumship Method?

Drie jaar lang heb ik honderden mediums uit meer dan 12 landen gemeten met EEG. De EEG meet via het hersengolfpatroon de bewustzijnsstaat. Onervaren mediums, mediums met een eigen praktijk tot internationale mediumschapsdocenten en alles daar tussen in heb ik gemeten. Dit onderzoek naar bewustzijnsstaten van mediums was zeer waardevol. Hieruit ontstond gaandeweg een nieuwe methode voor Mediumschapsontwikkeling: Awaking Mediumship Method™ (AMM)

Uniek

De methode is uniek in de wereld. Nergens wordt op deze wijze lesgegeven aan Mediums. En zelf ben ik natuurlijk het levende bewijs dat mijn methode werkt. In 2021 start ik voor het eerst met het online lesgeven volgens deze methode in groepsverband.

Wat de Awaking Mediumship Method jaartraining uniek maakt

 • Unieke achtergrond

  De methode heeft een unieke achtergrond. De kennis over bewustzijnsstaten en de ontwikkelfases van een medium zijn nog nooit eerder op wetenschappelijke wijze meegenomen in een methode. Het EEG onderzoek naar honderden mediums over de hele wereld en het volgen van de mediums in de ontwikkeling ligt ten grondslag aan deze nieuwe methode.

 • online

  De hele training is en blijft een online training. Alle oefeningen zijn hierop ontworpen zodat dit vóór je gaat werken. Dit is dus geen ‘minder gewenst alternatief’ voor een groepstraining op locatie. Deze manier van trainen is dus echt anders.

 • live

  De training is live. Alle training is live en je kunt dus gelijk vragen stellen of feedback krijgen.

 • Ervaring

  De training is juist ook geschikt voor onervaren deelnemers. Je krijgt tips en training op individueel niveau. Iedere oefening wordt, indien nodig, aangepast op jouw ontwikkeling. Dus ook als je nog nooit iets met mediumschap hebt gedaan en je bent nieuwsgierig kun je je gewoon aanmelden. Ook als je wat meer ervaring hebt en niet vast zit aan ‘hoe je het normaalgesproken altijd doet’ dan is deze training geschikt voor jou.

 • Praktisch

  Je hoeft geen hele theorieën te leren. Tijdens de online training wordt de methode zelf niet in detail uitgelegd. Dat hoeft ook niet. De structuur en de oefeningen zijn ontworpen volgens deze methode en dit kan heel individueel worden toegepast. De online training is gewoon een zeer praktische training en helemaal gericht op jouw mediumschapsontwikkeling.

 • inschrijven

  Je kunt op ieder moment in het jaar instappen. Je hoeft dus niet te wachten en gewoon starten wanneer jou dat uitkomt.

Wat is er nog meer zo anders aan deze Mediumschapstraining?

Dit is niet zomaar weer een andere cursus waarin je leert hoe je je mediumschap kunt gebruiken. Je gaat eigenlijk verschillende dingen op een andere manier trainen. Zo heeft 40% van de oefeningen binnen de training niets te maken met de standaard Mediumschap oefeningen. In feite hebben ze helemaal niets met Mediumschap te maken; je gaat niemands aura ‘lezen’ noch contact maken met de spirituele wereld. De AMMethod is ook op die manier absoluut revolutionair.

Daarom is het belangrijk, als je al enige ervaring hebt, dat je een open mind kunnen behouden. Omdat we soms één of twee stappen terug moeten gaan en trainen wat we hebben gemist in onze ontwikkeling om vooruitgang te boeken. Als je tevreden bent met wat je hebt geleerd of tevreden bent met de manier waarop je nu werkt, dan is dit niet de cursus voor jou.

Alles op een rijtje:

 • 20 lessen in 2021

  Je krijgt een jaar lang training. Altijd op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip. Alleen in geval van overmacht kan het zijn dat er een les wordt verschoven naar een andere vrijdag.

 • Later instappen

  Als de lessen al zijn begonnen en je meldt je gedurende het jaar aan, betaal je de resterende lessen tot het einde van het jaar.

 • Engels

  Iedereen is welkom en online training maakt het mogelijk dat mediums uit de hele wereld op ieder moment in het jaar deelnemen. Het niveau van het gesproken Engels zal voor de meeste mensen prima te volgen zijn.

 • Online

  De lessen gaan via Zoom. Je krijgt van te voren de Zoomlink (via de mail) toegestuurd voor de nieuwe les.

 • Data

  (CET time zone) Vrijdag 08.00 PM – 09.30 PM ** vol **

  (CET time zone) Vrijdag 06.00 PM – 07.30 PM

  **Nieuw**

  Feb 12, 26 / Mrt 12, 26 / Apr 9, 30 / Mei 7, 21 / Juni 11, 25 / Juli 2 / Aug 27 / Sept 3, 10 / Okt 1, 15 / Nov 5, 19 / Dec 3, 10

  (CET time zone) Zaterdag 09.00 AM – 10.30 AM

  Feb 13, 20 / March 13, 27 / Apr 10 / May 1, 8, 22 / June 12, 26 / July 3 / Aug 28 / Sept 4, 11 / Oct 2, 23 / Nov 6, 20 / Dec 4, 11

 • Kosten

  Het jaartarief is € 289,- en wordt volledig voldaan voor de 1e les.  Als je later instapt, betaal je de resterende lessen (17 Euro per les). De betaling van de resterende lessen vindt plaats voor deelname aan je eerste les.

Aanmelden voor de training op vrijdag

3 + 5 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Aanmelden voor de training op zaterdag

7 + 0 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Newsletter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Suzanne Tempel | site by Gent Iyus
Contact me
whatsapp
email