Over

Suzanne
Tempel

Over Suzanne Tempel

Awakened Mind (AM) Consciousness Trainer & Medium

Suzanne traint o.a. mediums, meditatie- en yogadocenten, bewustzijnstrainers, coaches en managers. Daarnaast geeft ze workshops, lezingen, trainingen en retraites evenals persoonlijke ontwikkeltrajecten op het gebied van zelf-healing, intuïtieve ontwikkeling en het trainen van de hogere en diepere bewustzijnsstaten zoals Trance, Meditatie en natuurlijk de Awakened Mind staat.

Suzanne was de eerste Awakened Mind Coach in de Benelux. Het woord coach is hier eigenlijk meer op de Amerikaanse wijze gebruikt. Een Awakened Mind Coach is een docent of trainer die gespecialiseerd is in één-op-één lessen. Hoe dat precies zit, lees je onderaan de pagina. In 2018 werd ze bovendien de 1e Awakened Mind (AM) Coach Trainer in de wereld. Als Coach & Practitioner Trainer is zij nu gekwalificeerd en gemachtigd om Coaches en Practitioners op te leiden en te certificeren.

Suzanne heeft een Bachelor in Communicatie en een Master in CRM. Ze is post-HBO gecertificeerd regulier Coach en NLP practitioner evenals CRKBO geregistreerd docent.

Als medium is ze SNU gecertificeerd (CSNU d&s) en gecertificeerd docent (CSNUt). En sinds 2020 is Suzanne Trainee Tutor op het wereldberoemde Arthur Findlay College in de UK.

Ook is zij medeoprichter van, en docent bij, The Phoenix Fellowship; een samenwerking met een internationaal programma voor spirituele ontwikkeling, mediumschap, healing en persoonlijke ontwikkeling.

Sinds enkele jaren is Suzanne bezig met een internationaal onderzoek naar de bewustzijnsstaten van Mediums en die van fysieke mediums in het bijzonder. Ze heeft inmiddels honderden mediums in binnen- en buitenland gemeten met haar EEG. En het onderzoek loopt nog altijd. Ze heeft net ontwikkelende mediums en verder ontwikkelde mediums gemeten. Van studenten tot docenten en mentaal tot fysiek mediums. Ze heeft wereldwijd bekende en befaamde mediums mogen meten zoals Stewart Alexander en David Thompson.

Als docent werkt Suzanne:

 • Bij de Phoenix Fellowship, Nederland – Met een internationaal programma op het gebied van spirituele ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, mediumschap en healing.

 • Op het Arthur Findlay College, Engeland – Als trainee tutor op verschillende weken in 2020 en 2021

 • Op Sardinie, Italy- Internationale retraite week; bewustzijnsontwikkeling, zelf healing en spiritualiteit

 • Op Ibiza, Spanje – Retraite week (Nederlands); bewustzijnsontwikkeling, zelf healing en spiritualiteit

Wat is wat?

Maak een afspraak

Heb je alles gelezen en ben je net zo enthousiast als alle anderen die je voor zijn gegaan? Boek dan gelijk een profiel:

 • TARIEVEN

  Wil je weten wat de tarieven zijn voor de losse lessen, een healing sessie of het profiel?

  KLIK DAN HIER

 • VRAGEN

  Heb je nog vragen of twijfel je of dit wel geschikt is voor jouw specifieke vraag of doel? Neem dan contact op via WhatsApp of E-mail d.m.v. de groene knop rechts-onderin op deze pagina.

Newsletter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Contact me
whatsapp
email