Over

Suzanne
Tempel

Over Suzanne Tempel

Awakened Mind (AM) Consciousness Trainer & Medium

Suzanne traint o.a. mediums, meditatie- en yogadocenten, bewustzijnstrainers, coaches en managers. Daarnaast geeft ze workshops, lezingen, trainingen en retraites evenals persoonlijke ontwikkeltrajecten op het gebied van zelf-healing, intuïtieve ontwikkeling en het trainen van de hogere en diepere bewustzijnsstaten zoals Trance, Meditatie en natuurlijk de Awakened Mind staat.

Sinds enkele jaren is Suzanne bezig met een internationaal onderzoek naar de bewustzijnsstaten van Mediums en die van fysieke mediums in het bijzonder. Ze heeft inmiddels honderden mediums in binnen- en buitenland gemeten met haar EEG. En het onderzoek loopt nog altijd. Ze heeft net ontwikkelende mediums en verder ontwikkelde mediums gemeten. Van studenten tot docenten en mentaal tot fysiek mediums. Ze heeft wereldwijd bekende en befaamde mediums mogen meten zoals Stewart Alexander en David Thompson.

Als docent werkt Suzanne:

 • Bij de Phoenix Fellowship, Nederland – Met een internationaal programma op het gebied van spirituele ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, mediumschap en healing.

 • Op het Arthur Findlay College, Engeland – Als trainee tutor op verschillende weken in 2020 en 2021

 • Op Sardinie, Italy- Internationale retraite week; bewustzijnsontwikkeling, zelf healing en spiritualiteit

 • Op Ibiza, Spanje – Retraite week (Nederlands); bewustzijnsontwikkeling, zelf healing en spiritualiteit

Wat is wat?

Maak een afspraak

Heb je alles gelezen en ben je net zo enthousiast als alle anderen die je voor zijn gegaan? Boek dan gelijk een profiel:

 • TARIEVEN

  Wil je weten wat de tarieven zijn voor de losse lessen, een healing sessie of het profiel?

  KLIK DAN HIER

 • VRAGEN

  Heb je nog vragen of twijfel je of dit wel geschikt is voor jouw specifieke vraag of doel? Neem dan contact op via WhatsApp of E-mail d.m.v. de groene knop rechts-onderin op deze pagina.

Newsletter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Suzanne Tempel | site by Gent Iyus
Contact me
whatsapp
email